Savas iemaņas demonstrē Ventavas pavasara gadatirgū

RC Ventspils jau tradicionāli piedalās Ventavas pavasara gadatirgū, kura laikā iedvesmo, iepazīstina un informē interesentus par drošiem dronu lidošanas noteikumiem un vispārējiem pamatprincipiem, kas jāievēro lietojot dronu. Šogad pasākums norisinājās 18.maijā un tā laikā ikvienam bija iespējams uzzināt gan teorētiskus dronu pilotēšanas aspektus, gan aplūkot sporta dronu sacensības un iemēģināt dronu lidojumus izmantojot simulatora palīdzību.

Papildu dronu pilotēšanai, biedrības pārstāvji aizrautīgi attīsta savas prasmes ar radiovadāmām lidmašīnām un bagijiem jeb automobiļiem ar iekšdedzes un elektromotoriem, un mini motocikliem, sauktiem par Pocket Bike. Apgūtās iemaņas šogad ikvienam bija iespējams aplūkot RC Ventspils paraugdemonstrējumos, kas norisinājās Ventavas pavasara gadatirgus ietvaros. Šogad pasākumā piedalījās īpašais biedrības viesis Nigel Luther, kas citkārt demonstrē savas prasmes ar radiovadāmām lidmašīnām, diemžēl nelabvēlīgu laikapstākļu dēļ, šogad prasmju demonstrējums izpalika. Taču ikvienam bija iespēja aplūkot ārzemju viesa radiovadāmo lidmašīnu kolekciju.

Pasākuma jaunāko apmeklētāju interesi viennozīmīgi piesaistīja dronu paraugdemonstrējumi un sacensības. Ievērojamu interesi izpelnoties arī radiovadāmo lidmašīnu, bagiju un mini motociklu demonstrējumiem.

 

Nāc pievienojies RC Ventspils!

Mēs palīdzēsim Tev droši un apdomīgi sasniegt jaunus augstums.

Skatījumu skaits: 577 | | Reitings: 5.0/1
avatar